Ladies only

Op zondag 10 juni kleurt Ahoy weer roze. Er  worden 7500 ladies verwacht aan de start op de 5 km of 10 km. Al meer dan 5000 ladies hebben zich inmiddels ingeschreven, individueel, als VIP of met samen met collega's in een business team.

Wij vinden het belangrijk dat onze deelneemsters met een grote glimlach weer naar huis gaan aan het einde van de dag. Naar aanleiding van 2011 hebben we daarom besloten een aantal dingen te veranderen.
De dag hebben we gesplitst in twee programma's. Zo kunnen we de lopers- en publieksstromen in en rondom Ahoy beter spreiden en hoeven de ladies van de 5 km niet de hele dag te wachten op de trekking van de Lucky Numbers.
De warming-up vindt dit jaar plaats als de deelneemsters al in de startvakken staan. Zo staan ze op tijd klaar in het startvak, maar kunnen ze nog wel meedoen aan de gezellige en sportieve warming-up.
Het 5 km parcours loopt nog steeds rondom Ahoy door het schitterende Zuiderpark, maar het is nu één grote ronde. Dit bevordert de doorstroming op het parcours en aan de finish.
Het 10 km parcours blijft hetzelfde, maar als de snelste loopster gaat finishen, gaat de rest van de ladies de tweede ronde in buiten om en dus niet door Ahoy.
Samen met het ART Hotel Rotterdam is er een ontzettend leuk hotelarrangement opgesteld.
DJ Miss Sunrise komt weer draaien en ook is er weer een Ladies Fair, kortom een dag vol gezelligheid en sportiviteit.

Finish

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam