Zilveren Kruis Bruggenloop Rotterdam

Op zondag 11 december jl. heeft dan eindelijk de 24ste editie van de Zilveren Kruis Bruggenloop Rotterdam plaatsgevonden. Deze idyllische, winterse loop was een groot succes. Niemand minder dan Burgemeester Aboutaleb heeft om 15.30 uur het startschot gelost.

Samen met de Kerstman zwaaide hij vanaf een hoogwerker alle zesduizend lopers enthousiast uit toen zij vertrokken voor de 15 km door Rotterdam. Het was een geweldig gezicht om alle lopers, voorzien van lichtjes en Kerstbelletjes, te zien starten in de schemering. De meeste deelnemers kwamen zonder problemen over de vijf stijlvolle 'hindernissen' die zo kernmerkend zijn voor Rotterdam: het Varkenoordse Viaduct, de Erasmusbrug, de Nieuwe Leuvenbrug, de Boerengatbrug en de Van Brienenoordbrug. De laatste brug was voor veel lopers de zwaarste. Terwijl de laatste deelnemers binnenkwamen, mocht Mario op het erepodium een forse cheque uitreiken aan de Doe Een Wens Stichting, het goede doel van de Zilveren Kruis Bruggenloop Rotterdam. De lopers brachten € 9.232 bijeen voor deze organisatie die de liefste wens vervult van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Wij kunnen met zijn allen met recht trots zijn op de Zilveren Kruis Bruggenloop Rotterdam. Een evenement dat met de Kuip als inspirerend kloppend hart, met zijn schitterende parcours en unieke entourage een gouden toekomst voor zich heeft. Op de website van het evenement wordt, door middel van foto's, een sfeervideo en 'De Bruggenloop van' nog uitgebreid teruggeblikt op deze fantastische dag.

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam