De 37ste NN Marathon Rotterdam: dromen, durven, doorzetten en dóén!

Kippenvel bij de start wanneer Lee Towers You’ll never walk alone zingt. Inspirerende aanmoedigingen van honderdduizenden enthousiaste toeschouwers langs het snelle parcours. Finishen in de bruisende ambiance van de Coolsingel. Wie heeft er nooit van gedroomd om deel te nemen aan de grootste en mooiste marathon van het land?

Maak je droom waar!

De inschrijving voor de 37ste NN Marathon Rotterdam is geopend. Zorg dat je er zondag 9 april bij bent. De start is om 10.00 uur. Om alvast in de stemming te komen, hebben wij een speciaal online magazine gemaakt.

Proef de hartverwarmende sfeer. Kijk naar de onvergetelijke beelden van de NN Marathon Rotterdam van eerder dit jaar. Verrassend gewonnen door de Keniaan Marius Kipserem, die op een zonnige zondag uit de schaduw stapte van de favorieten.

Pr Kadiksportret

Hoe populair de NN Marathon Rotterdam is, blijkt onder meer uit het grote aantal lopers dat zich ogenblikkelijk heeft aangemeld voor de editie van 2017. De eerste de beste dag dat het kon, hebben al meer dan 4000 deelnemers de kans gegrepen zich in te schrijven voor ons jaarlijkse loopfeest.

Onder hen veel vrouwen. De dames gunnen zichzelf in steeds grotere getale de ultieme loopervaring in de stad die marathon ademt en waar je nooit alleen loopt. Die trend is niet te stuiten. In 2012 waren het er zo’n 1600, dit jaar ruim 3600! Benieuwd hoeveel rode roze wij komend jaar mogen uitdelen aan deelneemsters.

We verwelkomen de vrouwen met open armen bij het grootste eendaagse sportevenement van Nederland. Net als alle andere lopers die graag debuteren of terugkeren bij de NN Marathon Rotterdam. Een topevenement annex volksfeest, door de internationale atletiekbond vanwege de voortreffelijke organisatie beloond met het prestigieuze IAAF Gold Label.

Voor wie nog twijfelt aan deelname aan de NN Marathon Rotterdam, zeg ik: denk aan de volgende 4 D’s:

  • Dromen (van een euforische finish op de Coolsingel);
  • Durven (inschrijven, niet uitstellen!);
  • Doorzetten (trainen, je kunt je desgewenst aanmelden voor onze trainingslopen in het gehele land, of je laten begeleiden door My Energy Lab);
  • Dóén (van start gaan op zondag 9 april 2017, en wat rest is levenslage trots).


Tot ziens op de  Coolsingel!

MARIO KADIKS

CEO Golazo Sports Nederland

Bekijk hier het archief van de columns

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam