Like2Run en Golazo Sports verbreden en verdiepen hun activiteiten steeds meer

Met de sfeervolle DSW Bruggenloop Rotterdam van zondag 13 december nog op het programma, is het misschien te vroeg om al terug te kijken op het jaar 2015. Maar nu al mogen we vaststellen dat de krachtenbundeling van Like2Run en Golazo Sports heeft geleid tot een succesvolle verbreding en verdieping van onze activiteiten.

Zo zijn de AA Drink FBK Games en de Flame Games Amsterdam een verrijking gebleken van ons kleurrijke palet aan evenementen. Velen hebben bij deze bijzondere atletiekgala’s genoten van het optreden van onder anderen wereldkampioene Dafne Schippers.

Daarnaast was de hand van Like2Run en Golazo zichtbaar bij de opgewaardeerde Singelloop Utrecht tegen reuma. Ook maakte de DLL Marathon Eindhoven een opmerkelijke groei door. Met een nieuw parcours, prachtige tijden en een recordaantal van in totaal 24.000 deelnemers is ook hier een flinke stap vooruit gezet. En hét lifestyle-evenement voor vrouwen kreeg in Groningen, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam tijdens ‘de maand van de Ladiesrun’ een nog inspirerender uitstraling.

Mario Winnaars Singelloop

Met Like2Run als keurmerk organiseerden we van oudsher al de NN Marathon Rotterdam, de NN CPC Loop Den Haag, de Vredesloop Den Haag en de eerder genoemde Ladiesrun Rotterdam en DSW Bruggenloop Rotterdam.

Met naar verwachting 270.000 deelnemers in 2016 aan meer dan 30 events verspreid over het gehele land zijn wij marktleider in Nederland. Die getallen zijn in combinatie met de landelijke dekking interessant voor (kandidaat-)sponsors, zo merk ik steeds vaker. Vele staan meer open om het hardlopen te omarmen. 

Mario Close Up 2015

Bij de genoemde expansie hoort, letterlijk en figuurlijk, ook een passend onderkomen. Onlangs hebben wij in het centrum van Rotterdam met enige trots een vernieuwd en uitgebreid kantoor in gebruik genomen. Met nog meer, enthousiaste medewerkers en tal van innovatieve faciliteiten. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Medio januari zal ook Energy Lab er een ruime plaats krijgen. Jaren geleden organiseerden wij als eerste al trainingslopen voor de marathon. Uniek. Met Energy Lab krijgt het begrip begeleiding een nieuwe dimensie. Wie zich wil voorbereiden op een hele, halve of ¼-marathon, zich medisch wil laten testen, clinics wil volgen etc., kan hier terecht om met professionele hulp aan de slag te gaan.

Ons doel is en blijft zo veel mogelijk mensen op een verantwoorde wijze in beweging te brengen. Dat komt de vitalisering van de samenleving ten goede. Meer bewegen is een must.

Daar willen wij graag aan bijdragen met onze loopevenementen. Het zullen er de komende jaren nog meer worden.

De naam Like2Run is als kwaliteitswaarborg niet weg te denken, maar onze zeer diverse activiteiten zullen meer en meer gaan plaatsvinden onder de noemer van Golazo Sports. Dat dekt de lading beter. Steeds nadrukkelijker geldt: als je van sporten in het algemeen houdt of hardlopen in het bijzonder, kom je vanzelf uit bij Golazo.

MARIO KADIKS

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam