NN nieuwe droomsponsor voor Marathon Rotterdam en CPC Loop Den Haag

Als atleet van de nationale jeugdploeg droeg ik ooit een blauw trainingspak met het logo van sponsor Nationale-Nederlanden op mijn borst. Nu, vele jaren later, ben ik er als organisator trots op dat dit gerenommeerde bedrijf als titelsponsor zal fungeren van de Marathon Rotterdam en de CPC Loop Den Haag.

De feestelijke 35ste editie van het grootste eendaagse sportevenement van Nederland draagt op zondag 12 april de naam NN Marathon Rotterdam. En op zondag 8 maart heet de 41ste aflevering van de grootste halve marathon van ons land NN CPC Loop Den Haag.

Nn Marathon Rotterdam 2

Gefeliciteerd, het kan niet mooier! Die gelukwens kreeg ik meer dan eens te horen nadat eind december de 3-jarige sponsoroverkomst met NN Group bekend was gemaakt. Inderdaad, je kunt op geen betere manier beginnen aan het nieuwe hardloopjaar.   NN Group (Nationale-Nederlanden en NN Investment Partners, de toekomstige naam van ING Investment Management) is een droomsponsor. Vanaf de eerste besprekingen voelde het goed en vertrouwd. Verzekeraar en vermogensbeheerder NN en deze twee prachtige Like2Run-evenementen, met in totaal zo’n 85.000 deelnemers, passen uitstekend bij elkaar. En niet alleen omdat NN in Rotterdam en Den Haag grote kantoren heeft.

Zowel NN als Like2Run wil mensen in beweging brengen én houden. Dat geldt voor jong en oud. Het is geen toeval dat NN ook titelsponsor is geworden van de Kids Runs, de lopen voor de jeugd over 1 en 2,5 kilometer, die op de zaterdag voor de NN Marathon Rotterdam in de bruisende entourage van de Coolsingel plaatsvinden.

ColumnErasmus

NN heeft in de sport een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare en ambitieuze sponsor. Zo was het bedrijf eerder actief in volleybal en in de periode 1988-2009 hoofdsponsor van het Nederlands voetbalelftal. Ik ben blij dat NN nu terug is in de atletiek. NN heeft ‘running’ zelfs tot speerpunt van haar sportsponsoring gemaakt. Dat geeft ons partnership een belangrijke meerwaarde.

Ik verwacht veel van onze samenwerking en dat mag niet worden opgevat als een ‘verkooppraatje’. NN en Like2Run zijn topmerken die alle twee zijn vervuld van de ambitie om het hardlopen met innovatieve ideeën een stap verder te brengen. Een perfecte match. We versterken elkaar en willen de kansen grijpen die de loopsport biedt. De loopwereld ligt letterlijk en figuurlijk aan onze voeten.

MARIO KADIKS

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam