DSW Bruggenloop Rotterdam

De DSW Bruggenloop Rotterdam is een unieke loopbelevenis van 15 kilometer in de sfeerrijke decembermaand. Het parcours van de DSW Bruggenloop Rotterdam gaat over 6 Rotterdamse bruggen, waaronder de Erasmusbrug, Van Brienenoordbrug en de Boerengatbrug.

Tijdens deze winterse loopbelevenis van 15 kilometer waan je je in een donkere kerstachtige omgeving waarin de verlichte skyline en het stadshart van Rotterdam nog beter tot zijn recht komen. De Kuip is het startpunt voor deze sfeervolle loopbelevenis waarbij de Erasmusbrug een grote hoofdrol speelt. De feestelijke decoraties in de stad zorgen voor een extra dimensie. Voor de gepassioneerde loper is de DSW Bruggenloop Rotterdam een cadeautje dat je jezelf kunt geven tussen Sinterklaas en Kerst.  

Business Run tijdens de DSW Bruggenloop Rotterdam

Tijdens de DSW Bruggenloop Rotterdam wordt er ook een Business Run georganiseerd. Je kunt samen met je collega's als team deelnemen aan deze Business Run. Een team dat deelneemt bestaat minimaal uit drie en maximaal uit vijf lopers.

Meer informatie

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam