Business Runs Like2Run loopevenementen

De Business Runs zijn speciale loopbelevenissen voor bedrijven en vormen een bijzonder populair onderdeel binnen onze Like2Run-evenementen.

Tijdens onze Like2Run evenementen kun je met je collega's een sportieve topprestatie neerzetten door deelname aan de Business Runs. Deelname aan de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.

Gezonde medewerkers en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Veel bedrijven zijn bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hierin is het bewegen en een gezonde levensstijl van de medewerkers een belangrijk onderdeel. Het deel laten nemen van medewerkers aan onze Business Runs van onze Like2Run-evenementen sluit hier uitstekend op aan. Daarnaast heeft deelname aan de Business Runs extra vele voordelen zoals:

  • Hospitality service
  • Gunstige startvakken
  • Extra exposure
  • Naamsbekendheid voor deelnemende organisaties

Alle Business Runs op een rij

Hieronder vind je een overzicht van de diverse Business Runs van onze Like2Run-evenementen:

Wil je meer informatie ontvangen over deelname aan de Business Runs van onze evenementen? Stuur dan je contactgegevens per mail naar: Businessruns@like2run.nl

We hopen jou en je collega's te zien tijdens de Business Runs bij één van onze Like2Run-evenementen!

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam