NN CPC Loop Den Haag

Op zondag 12 maart 2017 vindt de 43e editie plaats van de NN CPC Loop Den Haag. Dit Haagse familie-evenement trekt jaarlijks tienduizenden deelnemers en bezoekers. Jong en oud, scholen en bedrijven, voor iedereen is er een geschikte afstand in de Hofstad! Diverse loopbelevenissen tijdens de NN CPC Loop Den Haag.

Tijdens de NN CPC Loop Den Haag kun je deelnemen aan verschillende loopbelevenissen:

Naast de diverse loopbelevenissen kan je ook meedoen aan de Business Runs. Honderden teams doen hier jaarlijks aan mee. Voor ieder wat wils!

NN CPC Loop Den Haag en het Goede Doel

Tijdens de NN CPC Loop Den Haag kan jij samen met alle andere lopers een steentje bijdragen aan een goed doel. Ieder jaar wordt er een samenwerking aangegaan met een goed doel waar je geld aan kunt doneren. 

Starten en finishen vanaf het Malieveld

Het Malieveld is het kloppende hart van de NN CPC Loop Den Haag. Gelegen aan de start en finish levert dit het bruisende epicentrum op waar toeschouwers en deelnemers elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje, drankje en entertainment.

Wereldrecords NN CPC Loop Den Haag

De NN CPC Loop Den Haag is vooral bekend om haar Halve Marathon. De Keniaan Samuel Wanjiru zette de toon door in maart 2007 Den Haag te trakteren op een wereldrecord van 0:58:33. In 2009 trok de recordjacht van Haile Gebrselassie met een tijd van 0:59:50 wereldwijd de aandacht van liefhebbers van topatletiek.

Scholenloop in Den Haag

Tijdens de NN CPC Loop Den Haag wordt ook de Scholenloop georganiseerd. De Scholenloop is erg belangrijk voor Den Haag, omdat het kinderen stimuleert te bewegen en de betrokkenheid van de Haagse bewoners en scholen bij het evenement vergroot.

Naast de 1 km en de 2,5 km, bestaat voor de wat oudere en/of meer getrainde scholieren ook de mogelijkheid in te schrijven voor de 5 km of 10 km. Voor de snelste jongen en het snelste meisje op elke afstand zijn er speciale ereprijzen.

Meer informatie

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam