Kids Runs

Speciaal voor jonge sportievelingen uit het hele land vinden er op drie momenten in het jaar de Kids Runs plaats. Tijdens de Kids Runs kun je kiezen uit 2 afstanden en loop je op een deel van het echte parcours van onze loopevenementen. Wie wil dat nu niet!

Kids Runs Vredesloop Den Haag (1,5 & 2,5 km)

Loop mee voor de Vrede tijdens de Vredesloop Den Haag op zaterdag 20 september. Kinderen kunnen deelnemen aan de Kinderloop (1,5 km) of aan de Jeugdloop (2,5 km) 

Kids Runs CPC Loop Den Haag (1 & 2 km)

Tijdens de NN CPC Loop Den Haag op zondag 5 maart 2017 zijn er speciale onderdelen voor de jeugd. Voor de allerkleinsten is er de Ernst & Bobbie Kinderloop. Tijdens dit vrolijke onderdeel van de NN CPC Loop Den Haag worden de kinderen aangemoedigd door de vele toeschouwers én door de kindervrienden Ernst & Bobbie. De Jeugdloop is een eerste kennismaking met de loopsport. Tijdens de CPC Loop Den Haag vindt ook de grootste Scholenloop van Nederland plaats! 

NN Kids Runs Rotterdam (1 & 2,5 km)

Op zaterdag 11 april 2015, een dag voor de NN Marathon Rotterdam, is de Coolsingel speciaal voor de jeugd tijdens de NN Kids Runs. Er worden 2 loopbelevenissen georganiseerd: de Kids Run 1 km en de Kids Run 2,5 km. Ook wordt er een Open Rotterdams Scholieren Kampioenschap georganiseerd.

 

 

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam