Ladiesrun Rotterdam

De Ladiesrun Rotterdam is een jaarlijks terugkerend loopevenement over drie afstanden (5 km, 7,5 km en 10 km) in één van de meest hippe steden van Nederland, Rotterdam! Wat de Ladiesrun Rotterdam speciaal maakt, is dat dit loopevenement, uitsluitend georganiseerd voor vrouwen, goed gecombineerd kan worden met wellness, winkelen en uitgaan. Kortom een lifestyle loopevenement waar je als vrouw bij moet zijn als deelnemer of als toeschouwer!

Ladiesrun Rotterdam steunt Pink Ribbon

Bewegen is belangrijk voor de mens en de organisatie van de Ladiesrun Rotterdam vervult binnen dat uitgangspunt graag een maatschappelijke rol. Die bestaat uit mannen en vrouwen, jong en oud aan te zetten tot meer bewegen en gezonder leven. Er wordt continu nagedacht over nieuwe, aansprekende initiatieven en samenwerkingsvormen met partners om deze visie verder vorm te geven. Stichting Pink Ribbon is zo'n partner waarmee wij, Like2Run, graag samenwerken om het goede voorbeeld te geven, vandaar dat er een meerjarige samenwerking is aangegaan.

Deelneemsters aan de Ladiesrun Rotterdam kunnen bij inschrijving een bedrag doneren aan de Stichting. Het ingezamelde bedrag is voor de volle 100% voor Stichting Pink Ribbon. Samen lopen en geld ophalen voor het goede doel is een perfecte combinatie die door Like2Run van harte ondersteund wordt!

Starten vanuit Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam is het kloppende hart van de Ladiesrun Rotterdam. Vanaf de hoofdingang van Ahoy Rotterdam loop je het Zuiderpark in om vervolgens tot tweemaal toe door Ahoy te lopen. Het Zuiderpark is een groot stadspark. Het gerenoveerde park beschikt over een verse asfaltlaag op de wegen en het grootste skateboardpark van Nederland. Daarnaast is het Zuiderpark hét domein voor de wandelaar, fietser, hardloper en kanoër. 

Loop de Ladiesrun Rotterdam samen met collega's

Op alle drie de afstanden hebben bedrijven de mogelijkheid om samen de strijd aan te gaan tegen borstkanker. Dus loop je liever niet alleen, schrijf dan ook je collega's in voor de Business Runs tijdens de Ladiesrun Rotterdam.

Meer informatie

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam