Deelnemers Like2Run-evenementen

Wij zijn trots op alle deelnemers die jaarlijks aan onze Like2Run-evenementen deelnemen. Welke afstand je ook loopt, ook jij bent een winnaar!

De ruim 100.000 deelnemers die jaarlijks aan de Like2Run-evenementen deelnemen, zorgen ieder evenement weer voor een bijzondere beleving. Of je nu een 5 km afstand of de hele marathon aflegt, iedere deelnemer die doorzet om zijn of haar doel te bereiken is voor ons een winnaar!

Jij als deelnemer

Jij als deelnemer vormt het kloppend hart van onze Like2Run-evenementen. Zonder jou is er geen volle Coolsingel, Wilhelminakade of vol Malieveld. Zonder jou is er geen enthousiast publiek en zonder jou is er geen unieke beleving tijdens onze Like2Run-evenementen.

Met onze filosofie "We like to run the extra mile to create winners" doen we er alles aan om jou als deelnemer als winnaar over de finish te laten komen. Denk hierbij aan:

  • Het organiseren van trainingslopen
  • Het creëren van een zo snel maar ook veilig mogelijk parcours
  • Muzikale ondersteuning

Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen als deelnemer bij één van onze Like2Run-evenementen!

 

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam