Media Like2Run loopevenementen

Wij zijn trots op alle mediapartners.

De media zorgt voor de verslaglegging en exposure van onze Like2Run-evenementen. Voor deelnemers is het leuk om hun prestaties na te lezen en thuisblijvers krijgen een indruk van onze Like2Run-evenementen. Media-aandacht zorgt ook voor de verhoging van het aantal toekomstige deelnemers.

Media-aandacht

De media heeft een grote invloed op de verslaglegging van onze Like2Run-evenementen en zo ook op de bekendheid en het imago van de hardloopsport. Hoe meer (positieve) media-aandacht onze evenementen krijgen, hoe enthousiaster mensen over hardlopen worden. Ook het internationale karakter wordt door de pers versterkt. Via internet en televisie zijn onze evenementen te volgen, waardoor de hele wereld getuige kan zijn van dat wat wij te bieden hebben.

Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen als mediapartner bij één van onze Like2Run-evenementen!

Contact

Neem contact op via info@like2run.nl of vul onderstaand formulier in.

*
*
*
Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam