Toeschouwers Like2Run-evenementen

Wij zijn trots op alle toeschouwers die onze Like2Run-evenementen bezoeken. Ook jij bent een winnaar!

Deelnemers zijn trots op toeschouwers

Deelnemers van een Like2Run-evenement praten na de finish altijd na over het publiek. Veelal omdat het weer fantastisch was om te mogen lopen in een unieke sfeer.

Jij als toeschouwer

Jij als toeschouwer behoort tot de belangrijkste smaakmaker van de loopbelevenissen van Like2Run. Zonder jou is er geen kippenvel en is het niet mogelijk dat de deelnemers finishen als een kampioen. Jij als toeschouwer hebt een grote, unieke toegevoegde waarde tijdens de loopbelevenissen van Like2Run. Jij brengt warmte en sfeer en geeft onze deelnemers, zonder dat je het weet, extra ondersteuning. Jij sleept de loper er op moeilijke momenten doorheen en zorgt ervoor dat iedere deelnemer kan finishen als een held.

Toeschouwers en amusement

Jij als toeschouwer ontvangt tijdens onze loopbelevenissen extra aandacht in de vorm van amusement. Hierbij kan je denken aan:

  • Extra vroege winkelopeningstijden
  • Voordelige openbaar vervoersdagkaarten
  • Muziek

Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen als toeschouwer bij één van onze loopbelevenissen!

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam