De vrijwilligers van Like2Run

Wij zijn trots op alle vrijwilligers die meehelpen aan de CPC Loop Den Haag,  Marathon Rotterdam, Ladiesrun Rotterdam, Vredesloop Den Haag en de Bruggenloop Rotterdam. Naast alle lopers en toeschouwers zijn ook al onze vrijwilligers stuk voor stuk winnaars!

Jij als vrijwilliger zet in je vrije tijd een extra stap en bent daarmee een belangrijke schakel voor het succes en de reputatie van de activiteiten bij onze Like2Run-evenementen. Bij deze evenement zijn honderden vrijwilligers betrokken, die een bijdrage aan de organisatie leveren door een verzorgingspost te bemannen, het verkeer te begeleiden en andere randzaken goed te regelen.
Wij zorgen ook voor onze vrijwilligers! Naast de onvergetelijke ervaring deel uit te maken van een (internationaal) top-evenement, ontvang je een leuk aandenken en, afhankelijk van de dagindeling, iets te eten of te drinken.

Word ook vrijwilliger bij Like2Run-evenementen!

Er komt van alles kijken bij de organisatie van Like2Run-evenementen, maar welke taak past het beste bij jou? Bij Vrijwilligerstaken vind je alle informatie hierover. Ben jij op zoek naar meer uitdaging? Dan is de functie van rayonhoofd misschien iets voor jou!

Meld je direct aan

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan als vrijwilliger bij Like2Run? Aanmelden kan per evenement. Houd hiervoor de website van desbetreffende evenement in de gaten:

Heb je een vraag? Dan kan je deze sturen naar vrijwilligers@like2run.nl.

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam