Vrijwilligerstaken

Bekijk in de lijst hieronder welke vrijwilligerstaken het best bij jou passen.

water evides

Medewerker verzorgingsteam

Goede verzorging van de lopers is zeer belangrijk. Jij bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers zich te goed doen aan drinken. Na afloop van het loopevenement wordt er ook weer netjes opgeruimd.

Start_2012

Medewerker accommodatie

Op verschillende locaties kunnen deelnemers aan onze evenementen gebruik maken van kleedgelegenheden. De vrijwilligers op deze locaties leiden de inrichting in goede banen en houden toezicht. Tegelijk ben je ook een soort gids: je wijst deelnemers waar ze hun spullen kwijt kunnen en beantwoordt vragen over bijvoorbeeld start en finish.

medailles

Medewerker Start/Finish

Ga er maar aan staan: duizenden enigszins zenuwachtige deelnemers naar de goede startvakken begeleiden. Aan jou ook de taak ervoor te zorgen dat de finishlijn niet geblokkeerd wordt als de deelnemers over de streep komen. Daar wacht hen een medaille, drinken en fruit.

europcar02

Medewerker transport

Het transportteam zorgt er -op de evenementendag zelf en op de dagen daar voorafgaand- voor dat alle benodigde materialen op de plaats van bestemming komen. Het vervoeren van uitgevallen deelnemers en het ondersteunen van de verzorgingsgroep zijn ook taken van de transportgroep. Voor de ritjes dien je minimaal in bezit te zijn van rijbewijs B. Rijbewijs C1E of CE strekt zeker tot aanbeveling. Kennis van de stadsplattegrond van Rotterdam is een pré. Onze sponsor Europcar Autoverhuur B.V. voorziet ons in onze mobiliteitsbehoefte.

Verkeersregeleaars

Verkeersregelaars

Om verkeer bij de evenementen in goede banen te leiden voor de veiligheid van weggebruikers, moet je 16 jaar of ouder zijn en vooraf een gerichte instructie volgen onder verantwoordelijkheid van de regiopolitie. Heb je de juiste "papieren", dan ben je via ons verzekerd en zul je tijdens het evenement beschikken over de wettelijk voorgeschreven kleding en attributen.

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam