Visie Like2Run

Beweging is belangrijk voor de mens

"In een wereld die steeds hectischer wordt is het een uitdaging om een goede balans te vinden tussen geestelijk en lichamelijk welzijn. Werkdagen worden langer en bewegingsruimte letterlijk en figuurlijk minder. Tegelijkertijd overtuigen de media ons dat bewegen belangrijk is voor een gezond en gelukkig leven. Mensen zoeken daarom naar mogelijkheden om lichaam en geest in conditie te houden met activiteiten die niet alleen energie kosten maar ook opleveren. Hardlopen biedt de kans om een individuele prestatie neer te zetten op elk gewenst moment.

Like2Run loopevenementen

Like2Run is als een looppartner die meedenkt over tailormade loopervaringen. Energiek, flexibel en professioneel. Onder de paraplu van Like2Run wordt een uitgebalanceerd en gevarieerd productportfolio van loopevenementen aangeboden waarbij loperswellness altijd voorop staat en waarbinnen alle lopers lid kunnen zijn van een (inter)nationale gemeenschap die haar ervaringen met elkaar deelt. "Running apart together" brengt individuele voorbereiding en massale triomf bij elkaar! Lopers uit de hele wereld maken deel uit van een selecte groep die hun gezonde prestatiedrang publiekelijk willen beleven. Iedere loper krijgt de uitdaging die hem toekomt en creëert daarmee zijn eigen heldendom.

Like2Run creëert winnaars

Professionele kennis van organisatie, betrouwbare expertise, veiligheid en creativiteit zijn de belangrijkste drijfveren om een verantwoorde invulling te geven aan de vraag naar innovatieve en prikkelende loopevenementen. Alle betrokken medewerkers weten dat een gezond lichaam een gezonde denkgeest en daarmee een gezonde en vitale samenleving voortbrengt. Door dat ene stapje extra te zetten onderscheiden zij zich en laten zij zien waar doorzettingsvermogen, aanmoediging, doeltreffendheid, uitdaging, inspiratie en klantfocus toe leidt: bruisende loopavonturen die stuk voor stuk winnaars voortbrengen. Zij maken persoonlijke zege mogelijk en nemen zo hun maatschappelijke verantwoordelijkheid vanuit de overtuiging dat elke loper die over de eindstreep gaat een onvergetelijke kick voelt die vol trots met anderen wordt gedeeld. Winnaars zijn mensen die een stapje extra zetten. Het lichaam is gemaakt om te bewegen en daarom is hardlopen meer dan een vrijetijdsbesteding; het is investeren in vitaliteit van leven. Kampioenen worden bij ons doorlopend geboren!"

Nacht van Groningen NN CPC Loop Den Haag NN Marathon Rotterdam 5 Mijl van Tilburg Ladiesrun Rotterdam Ladiesrun Groningen Ladiesrun Utrecht Ladiesrun Eindhoven Bommen Berendloop CZ Tilburg Ten Miles Vredesloop Den Haag Singelloop Utrecht 4 Mijl van Groningen Marathon Eindhoven Plantsoenloop Bruggenloop Rotterdam